Hlavní obsah

Tipérský nášup

Že je sázkařským labužníkem s vytříbenou chutí, prokázal policista z Ústí nad Labem. Zápasy rozkrájel a vsadil si na první i druhé poločasy s hodnotnými kursy. Vzápětí Severočech tipérskou směs promíchal a naložil si na maxikombinátorový talíř ještě jeden nášup. Celkem získal více než 97 tisíc korun!

Foto: Jan Vítek, CO

Vítězné tikety

Článek

Policejní zátah na kursy

Čtyři zápasy si vybral z kursové nabídky Tipsportu fotbalový labužník z Ústí nad Labem. Střety rozporcoval na první a druhé poločasy a z pažitu posbíral atraktivní kursy. Sázkař se při tipování ani jednou nezmýlil a získal 48 759 korun. Vzápětí ve svém Maxikombi přeházel složení skupin a přihrál si dalších 48 730 korun. Celkem tak obohatil své konto o více než 97 tisíc korun! „Šel jsem po kursech nad 3:1, to je moje taktika. Ani mě moc nezajímalo, kdo s kým hraje,“ svěřil se policista. Brémy znovu ukázaly, že na Hamburg umí zahrát, po triumfu v semifinále Poháru UEFA svého rivala pokořily také v bundeslize. Tipér správně předpokládal, že Werder bude mít navrch v prvním i ve druhém dějství. „Chvíli jsem váhal. Bylo jasné, že Hamburg bude chtít Brémám v lize oplatit pohárové vyřazení. Nakonec jsem se ale rozhodl pro Werder,“ podotkl tipér. Brémám chyběl tvůrce hry Diego, skvěle ho však zastoupil portugalský forvard Hugo Almeida, který sázkaři vystřelil kursy 3,5:1 a 3,2:1. Nejprve levačkou poslal domácí do vedení a na začátku druhého poločasu pravačkou náskok zelenobílých v severoněmeckém derby zvýšil. Na oba poločasy se sázkař zaměřil i v londýnském měření Arsenalu s Chelsea. Vsadil si, že „blues“ vyhrají první i druhé dějství a ani tentokrát se nemýlil. „Kanonýři“ prohráli poprvé po jednadvaceti (!) ligových zápasech, Chelsea si výhrou 4:1 pojistila minimálně třetí místo zaručující přímou účast v Lize mistrů. Arsenal měl zpočátku navrch, dostal však školení z produktivity. Dvougólový náskok hostům do přestávky zajistili Alex a Anelka. Brzy po návratu z kabin trefil ve skluzu vlastní branku Touré, pak snížil Bendtner. V závěru však vrátil Chelsea vedení o tři góly Malouda a tipér si díky jeho trefě mohl odškrtnout další správný tip. „Pomohlo mi, že se v Anglii hraje v plném tempu až do konce. Chelsea vedla o dva góly, přesto se ještě snažila přidat další,“ ocenil policista ofenzivu modrého týmu. V ofsajdu neskončil ani ve Vídni, kde se Rapid vytáhl na lídra ze Salzburgu a o přestávce mířil do kabiny s nejtěsnějším náskokem. Nezklamal ani Den Haag, který v úvodní pětačtyřicetiminutovce přehrál Arnheim.

Fantastické obraty

Výstavní Kombinátor sestavil klient Tipsportu z Liberce. Třinácti správnými tipy si vydláždil cestu k výhře 58 869 korun. Svůj tiket podepřel šesti Konstantami. Manchester United v městském derby zdolal City, Brit Jenson Button ve Velké ceně Španělska F1 triumfoval před svým brazilským kolegou ze stáje Brawn GP Rubensem Barrichellem. Tipér z pod Ještědu správně odhadl i dění na mnichovské antuce. Tomáš Berdych ve finále turnaje porazil Rusa Južného 6:4, 4:6, 7:6 a připsal si první letošní a celkově pátý titul na okruhu ATP. Dva těsné výsledky hrály sázkaři do karet ve španělské elitní fotbalové soutěži. Drama prožil Severočech v Madridu. Atlético prohrávalo po prvním poločase s Espanyolem 0:2 a navíc hrálo v deseti bez vyloučeného Perey. Přesto se Los Rojiblancos nadechli k velkému obratu. Forlán snížil, Agüero vyrovnal a ve třetí minutě nastavení poslal frustrované hosty do kolen svojí druhou trefou Forlán. „Měl jsem štěstí, ale to je k výhře potřeba,“ usmíval se plynař z Liberce, který sledoval průběžné výsledky na teletextu. „V chorvatské lize Slaven Belupo v závěru prohrával s NK Záhřeb. Vzdal jsem to a šel na pivo. Když jsem se vrátil, bylo už dohráno, jenže domácí stihli skóre otočit,“ radoval se spokojený sázkař.

Věděl, jak to dopadne

Hokejová akovka poslouží jako tipérské ohlédnutí za mistrovstvím světa ve Švýcarsku. Sázkař z Prahy uhádl dva přesné výsledky čtvrtfinálových bitev, trefil skvostné kursy a vsazenou dvacetikorunu přetavil ve 24 000 korun. Necháte se inspirovat k sázkám na výsledky?

Reklama