Hlavní obsah

TIPSPORT HOCKEY CUP: Sparta proti Lvům!

Závěrečnou fází vyvrcholí Tipsport Hockey Cup. Ze základních skupin postoupily čtyři celky, které se utkají o celkové prvenství v letní pohárové soutěži. V úvodním semifinále na sebe narazí Sparta a Slovan Ústečtí Lvi.

Článek

Prvoligové Ústí nad Labem v základní skupině Tipsport Hockey Cupu předvádělo skvělé výkony. Severočeši za sebou nechali v tabulce skupiny B všechny čtyři soky z elitní tuzemské soutěže – úřadujícího mistra z Karlových Varů, Litvínov, Liberec a Mladou Boleslav. Lvi nejprve vycenili zuby na Mladou Boleslav a vyhráli 5:4, poté udolali Karlovy Vary 4:2 a jediného přemožitele našli v Liberci, kde podlehli Bílým Tygrům 2:3. Základní skupinu Ústí nad Labem zakončilo vítězstvím 4:3 nad Litvínovem.

Sparta postoupila do semifinále ze skupiny A, v níž postupně porazila Plzeň (2:0), České Budějovice (3:2p) a Chomutov (3:2). Pražané klopýtli pouze v posledním utkání v Hradci Králové (4:6). Bookmakeři Tipsportu v dnešní bitvě favorizují Spartu, na její vítězství v normální hrací době lze sázet v kursu 1,4:1. V případě triumfu Ústí nad Labem můžete trefit kurs 5,3:1. Pro remízu je k dispozici kurs 4,8:1. Oba celky se utkaly v extralize naposledy loni v únoru a Sparta tehdy zvítězila na severu Čech 3:0. Pokud si myslíte, že do finále Tipsport Hockey Cupu postoupí Sparta, sklouzněte se po ledě s kursem 1,22:1. Na účast Ústí nad Labem ve finále lze sázet v kursu 3,43:1.

Zápas začne v 18:10 hodin, přímý přenos nabídne ČT4 Sport.

Reklama