Hlavní obsah

SUPERSTAR: Favoritem je Martin Chodúr!

Kdo se stane Československou SuperStar? Bookmakeři Tipsportu jsou před prvním finálovým večerem přesvědčeni, že se celkovým vítězem ostře sledované hudební soutěže stane s kursem 2,5:1 teprve devatenáctiletý Martin Chodúr z Ostravy, který si svým hlasem i perfektní intonací okamžitě získal porotu.

Foto: Archiv

DEFAULT TITLE

Článek

Jenže porota též bez dechu od prvních tónů naslouchá patnáctileté zpěvačce Monice Bagárové z Brna, která před publikem vystupuje již od svých deseti let. Ta je podle bookmakerů nejen nejlepší z dívek, ale s kursem 2,8:1 i nejvážnějším soupeřem Martina Chodúra na cestě za vítězstvím v soutěži.

Outsiderem soutěže je podle Tipsportu naopak s kursem 40:1 pohledný Thomas Benjamin Puskailer, který se kvůli soutěži dokonce vzdal rozjíždějící se kariéry v Londýně. Černého Petra mají s kursem 30:1 také Ben Cristovao, Paulína Ištvancová a Nikoleta Balogová. Relativně vysoký kurs má i Leona Šenková, která při svém posledním vystoupení s písní „Lásko voníš deštěm“ téměř dojala porotu k slzám. Vsadíte-li si však na její vítězství a ona skutečně vyhraje, můžete se radovat z dvacetinásobné výhry.

Puskailer je zároveň s kursem 3:1 nejpravděpodob­nějším kandidátem na vyřazení v prvním finálovém kole, které proběhne v pondělí 26. října. Velmi nejistý postup do dalších finálových kol mají s kursem 4:1 již zmínění Ben Cristovao, Paulína Ištvancová a Nikoleta Balogová. O postup se naopak nemusí bát Martin Chodúr a Monika Bagárová (kurs 10:1), Jan Bendig (kurs 8:1) či Markéta Konvičková (7:1).

Reklama