Hlavní obsah

Orlando chce potvrdit domácí formu

Jednoduchá matematika platí poslední dobou v případě výsledků Orlanda. Magic v březnu prohráli všechny zápasy venku, doma ale pokaždé zvítězili. Bude to platit i po dnešku, kdy na své palubovce přivítají New York?

Článek

Tým z Orlanda se ukáže před svými diváky po dvou zápasech, které odehrál na cizích hřištích. Neměl nijak těžké soupeře, Atlantu a Charlotte, obě utkání ale prohrál a protáhl tak svou veledlouhou sérii proher venku, kde naposled zvítězil na konci ledna. Doma se ale Orlandu v březnu daří; vyhráli zde všechny čtyři zápasy, proti Clevelandu, Golden State, Utahu a Bostonu. Po včerejší prohře trenér Hill naznačil, že by mohl udělat změny v sestavě, která nedokáže hrát konstantně - v Charlotte prohráli vinou prvního poločasu, po kterém odcházeli do kabin s osmnáctibodovým deficitem.

Ani jejich dnešnímu soupeři se včera nedařilo, prohráli doma 109-114 se sotva průměrným Torontem. Knicks celou sezonu podávají nevyrovnané výkony - s výjimkou prvních šesti zápasů po Novém roce ani jednou v sezoně nedokázali vyhrát třikrát v řadě. Kouč Larry Brown se snaží špatné výkony New Yorku řešit častými změnami v sestavě, ani ty ale nepomáhají. Knicks tak žijí z náhodných výher, dvě z těch nedávných ovšem stojí za zmínku: před dvěma týdny New York rozdrtil Indianu na jejím vlastním hřišti 107-92 a minulý týden si doma vyšlápli dokonce na nejlepší tým NBA; Knicks porazili Detroit 105-103 a udělali tak radost svému trenérovi, který s Pistons před dvěma lety vyhrál titul.

Podle bookmakerů by mělo Orlando na své půdě znovu vyhrát, proto vypsali floridský tým s kursem 1.36 a handicapem 6 bodů. Věříte dnes hostům? Pak si vsaďte jejich vítězství, kurs je 3.20

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.