Hlavní obsah

Příbram přivítá rozjetou Boleslav

Psychické deky se před týdnem zbavili fotbalisté Příbramy. Marila dlouhých třináct zápasů v řadě nevyhrála; černou sérii přerušila minulý víkend proti Plzni. Na první jarní výhru bude chtít navázat dnes, kdy na svém stadionu přivítá Mladou Boleslav.

Článek

"Proti minulým zápasům nám zahrála obrana a vynikl brankář Pařízek. Potřeboval nutně vychytat nulu a to se mu konečně podařilo. V první půli jsme byli nervozní i přesto, že jsme brzo vstřelili gól," řekl po vítězném zápase trenér domácích Pavel Tobiáš. Jeho týmu se po sérii nezdarů evropské poháry hodně vzdálily. Stále ale ještě mají uprostřed tabulky o co bojovat, tím spíš, že poslední Jihlava na ně ztrácí jen osm bodů.

Jejich dnešní soupeř se na jaře stal černým koněm Gambrinus ligy. Mladá Boleslav po zimní přestávce vyhrála všechna čtyři domácí utkání a body si vozí i z venku; v Teplicích, Jablonci a Jihlavě hráči trenéra Uhrina mladšího remizovali, z Plzně si odvezli vítězství a jedinou prohru jim doma připravily Blšany. Díky své vynikající formě se vyšplhali až na třetí příčku tabulky o pouhý bod za Teplice a jedním zápasem k dobru. "Jsme třetí, což je krásné umístění. Zároveň víme, jak blizoučko je druhé místo," má namířeno ještě výš kapitán Kulič.

Podzimní souboj obou týmů skončil bez branek. Věříte - stejně jako Michal Bílek - že se smírně rozejdou i dnes? Pak si vsaďte remízu v kursu 2.90. Mírným favoritem je podle bookmakerů domácí Marila s kursem 2.45 a jestli dnes věříte Mladé Boleslavi, můžete si ji vsadit s kursem 2.80.

Reklama