Hlavní obsah

Šlágrem týdne Evropská liga, pokračuje MS dvacítek

Šlágrem tohoto týdne jsou druhé zápasy pražských „S“ ve fotbalové Evropské lize. Slavia hostí Lille, Sparta nastoupí v Kodani. Pokračuje mistrovství světa fotbalistů do 20 let, o víkendu se jede Velká cena formule 1 v Japonsku. V neděli pak fotbalisté Chelsea přivítají Liverpool. V plném proudu jsou nejvyšší české soutěže ve fotbale a ledním hokeji.

Foto: Italo Banchero, ČTK/AP

Fotbalisté Slavie během utkání v Janově

Článek

V pondělí je na programu dohrávka 9. kola Gambrinus ligy, v níž Mladá Boleslav hostí Brno. Fotbalisté Manchesteru City přivítají v Premier League hráče West Hamu. Pokračuje mistrovství světa fotbalistů do 20 let.

V úterý fotbalisté Živanic ve 3. kole Ondrášovka Cupu přivítají Vítkovice, desátým kolem pokračuje hokejová extraliga. Druhé zápasy čekají na nejlepší evropské týmy ve fotbalové Lize mistrů.

Ve středu se hraje opět fotbalová Liga mistrů, stejně jako hokejová první liga. Sázet u Tipsportu můžete i na tenisové turnaje v Bengalúru, Tokiu a Bangkoku. V egyptském Port Saídu se čeští mladíci na fotbalovém MS do 20 let utkají s favorizovanou Brazílií.

Pražská "S" bojují v Evropské lize

Ve čtvrtek jsou na programu dvě utkání 11. kola hokejové extraligy, fotbalisté pražské Slavie přivítají v Evropské lize OSC Lille. Sparta se představí v Kodani. Úvodními zápasy zahájí novou sezónu zámořská hokejová NHL.

V pátek pokračuje hokejová extraliga, v předehrávce 8. kola německé bundesligy fotbalisté Schalke změří síly s Frankfurtem. V Salou se jede Katalánská rallye.

V sobotu si můžete vsadit na tři zápasy Gambrinus ligy, pokračuje i druhá nejvyšší česká soutěž ve fotbale i hokeji. V plném proudu jsou evropské fotbalové soutěže, závěrečné vystoupení v základní skupině MS čeká české mladíky. Svěřenci trenéra Dovalila se utkají s Kostarikou.

V neděli se jede Velká cena Japonska formule 1, zajímavou podívanou slibuje ligové derby obou Bohemek. Dvanácté kolo má na programu hokejová extraliga. Šlágr Premier League Chelsea – Liverpool budou sledovat fotbaloví příznivci po celém světě.

Reklama