Hlavní obsah

Šlágrem týdne fotbalové poháry, formule 1 pokračuje v Německu

Šlágrem tohoto týdne jsme zvolili odvety fotbalových pohárů, k postupu mají nakročeno oba čeští účastníci. Sparta i Ostrava své duely na hřišti soupeře s přehledem vyhrály a doma by si měly pohlídat postup. V neděli se jede Velká cena Německa, 11. závod mistrovství světa formule 1. Pokračuje cyklistická Tour de France i nejvyšší tuzemská fotbalová soutěž.

Foto: Alexandra Mlejnková, ČTK

Ilustrační foto

Článek

V pondělí si můžete vsadit na dohrávku úvodního kola Gambrinus ligy, v níž fotbalisté Jablonce změří síly s Brnem. V prvním kole dánské nejvyšší soutěže fotbalisté Lyngby přivítají Aalborg.

V úterý se hrají odvety 2. předkola fotbalové Ligy mistrů, tenisová sezóna pokračuje v Hamburku, Bad Gasteinu, Portoroži a Atlantě. Jede se 16. etapa Tour de France, nejlepší světové cyklisty čekají necelé dvě stovky kilometrů.

Ve středu by měli postup z 2. předkola Ligy mistrů stvrdit fotbalisté Sparty, kteří úvodní zápas v Liepaje vyhráli 3:0. V dohrávce 11. kola ruské ligy se Spartak Moskva utká s Novosibirskem.

Čtvrteční odveta 1. předkola Evropské ligy bude pro fotbalisty Ostravy jen formalitou, úvodní duel na hřišti WIT Georgia Tbilisi Baník vyhrál 6:0. V Monaku se koná další mítink atletické Diamantové ligy.

Baník přivítá Slavii

V pátek si můžete u Tipsportu vsadit na předehrávku 2. kola Gambrinus ligy, fotbalisté Mladé Boleslavi přivítají České Budějovice. V Sokolově se hraje golfový turnaj seriálu Czech PGA Open.

V sobotu fotbalisté Sparty přivítají Slovácko, Liberec se v 2. kole utká s Plzní. První kolo Ondrášovka Cupu čeká na fotbalové celky z nižších soutěží.

V neděli druhé kolo fotbalové ligy pokračuje čtyřmi zápasy, nejzajímavějším je utkání Ostravy se Slavií. Na Hockenheimu se jede Velká cena Německa - 11. závod mistrovství světa formule 1. Cyklistická Tour de France vyvrcholí závěrečnou etapou z Lonjumeau do Paříže.

Reklama