Hlavní obsah

Šlágrem týdne kvalifikace fotbalového ME 2012 v Lichtenštejnsku

Nejzajímavější událostí tohoto týdne jsme zvolili zápas kvalifikace mistrovství Evropy 2012, v němž se čeští fotbalisté představí v Lichtenštejnsku. Již v zámoří pokračuje hokejová NHL, Tipsport extraliga míří ke konci své první čtvrtiny. Po reprezentační přestávce pokračuje první fotbalová liga.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Roman Hubník (vpravo) oslavuje se spoluhráči vstřelený gól v kvalifikačním duelu se Skotskem.

Článek

V pondělí si můžete vsadit na předehrávku Tipsport extraligy Liberec – Třinec, hokejisté Spartaku Moskva již bez trenéra Miloše Říhy přivítají Petrohrad. Ve Finsku Espoo hostí Lappeenrantu.

V úterý se hraje 3. kolo Ondrášovka Cupu, fotbalisté Slavie přivítají Ústí nad Labem. V 10. kole extraligy České Budějovice přivítají Spartu. Tenisová sezona pokračuje v Linci, Ósace a Šanghaji. Čeští fotbalisté se v kvalifikaci ME 2010 představí na trávníku outsidera z Lichtenštejnska. Fotbalová jednadvacítka hraje odvetu baráže kvalifikace ME v Řecku.

Ve středu pokračuje první hokejová liga, v Lize mistryň fotbalistky Sparty přivítají KVV St. Truiden. Basketbalisté Nymburku se v Jadranské lize představí na palubovce Radnički Kragujevac.

Ve čtvrteční předehrávce Tipsport extraligy poslední Kladno přivítá mistrovské Pardubice, rozbíhá se zámořská hokejová NHL. V plném proudu jsou evropské hokejové ligy.

Klička čeká souboj s Briggsem 

V pátek se po reprezentační přestávce opět rozběhne Gambrinus liga, v tradiční předehrávce Bohemians 1905 hostí Liberec. Ve druhé lize Jihlava změří síly s Mostem, pokračuje 11. kolo hokejové extraligy.

V sobotu fotbalisté Sparty hostí Teplice, basketbalisté Nymburku přivítají v Jadranské lize Aleksandrovac. V Premier League se fotbalisté Chelsea představí na trávníku Aston Villy. Překvapení bundesligy Mohuč hostí silný Hamburk, ve Španělsku se těší na šlágr Barcelona - Valencie. O mistrovský titul profesionální boxerské organizace WBC v těžké váze se Ukrajinec Vitalij Kličko utká s Američanem Shannonem Briggsem.

V nedělním 12. kole Gambrinus ligy lídr z Plzně přivítá poslední Brno, v Tipsport extralize hokejisté Vítkovic přivítají Spartu.

Reklama