Hlavní obsah

Oklahoma City se pokusí zastavit rozjetý Denver

PRAHA

Aktuálně nejžhavějším týmem zámořské basketbalové NBA Je Detroit. Celek Nuggets vyhrál posledních sedm zápasů a v závěru dlouhodobé části si hlídá druhé místo v Západní konferenci za suverénními Los Angeles Lakers. Ve středu v noci Denver v duelu Severozápadní divize hostí Oklahomu City, která si o vyřazovacích bojích může jen nechat zdát.

Článek

Oklahoma prohrála poslední tři zápasy a v ročníku vyhrála jen 21 z 77 utkání. Horší jsou na západě už jen Los Angeles Clippers a Sacramento.

Denver patří doma k nejúspěšnějším celkům soutěže, z 39 duelů vyhrál 31x. Naposledy vyhrály Nugety v neděli v Minnesotě 110:87. Třiadvacet bodů zaznamenal hvězdný Carmelo Anthony, který je v aktuálním ročníku NBA desátým nejlepším ligovým střelcem s průměrem 22,9 bodu na zápas.

„V útoku i obraně jsme hráli naplno,“ těšilo trenéra George Karla. Proti týmům s úspěšností pod 50 procent má Denver bilanci 29-6. Zdravotní potíže má stále Kenyon Martin, do sestavy by se mohli vrátit McHale a Smith.

Oklahoma City prohrála v úterý se San Antoniem 89:99.

Na vítězství domácího Detroitu si můžete vsadit v kursu 1,1, na překvapivý triumf Oklahoma City vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 7. Pokud tipujete remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 16.

Reklama