Hlavní obsah

Zajistí si Sunderland v Portsmouthu setrvání v Premier League?

Zatímco šampiónem Premier League je od soboty Manchester United, boj o udržení ještě rozhodnutý není. Nepříjemnou jistotu má jen West Bromwich Albion, který v neděli prohrál s Liverpoolem. V případě vítězství v Portsmouthu si zachování prvoligové příslušnosti definitivně zajistí Sunderland.

Článek

Utkávají se dva celky, kterým se v ofenzívě nedaří. Oba neskórovaly v posledních třech zápasech (domácí nedali gól 372 minut, hosté 315). Portsmouth dokázal vyhrát čtyři z posledních šesti vzájemných utkání. Sunderland na prvoligové  vítězství v Portsmouthu čeká 51 let. Naposledy tam uspěl v druhé nejvyšší soutěži v roce 1997.

Před rokem Portsmouth porazil Sunderland 1:0, gól vstřelil z penalty Defoe. Podzimní vzájemný duel vyhrál také Portsmouth a opět z penalty rozhodl Defoe. Tentokrát až v poslední minutě.

Domácí mají již udržení zajištěno a na svého pondělního soupeře mají dvoubodový náskok. Počítat již mohou s Pamarotem, jemuž skončil disciplinární trest. Několikaměsíční potíže s tříslem překonal Armand Traoré.

Po šestizápasovém pauzírování s bolavým lýtkem by mohl nastoupit hostující McCartney, stejně jako Kenwyne Jones a Kieran Richardson. Naopak s jistotou nenastoupí Gordon a Nosworthy. „Víme, že to bude těžké. V Portsmouthu se moc často nevyhrává,“ říká trenér hostí Sbragia.

Na vítězství Portsmouthu si můžete vsadit v kursu 3,32, na výhru Sunderlandu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,1. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Reklama