Hlavní obsah

Získá Carolina proti Pittsburghu alespoň jednu výhru?

V nejkratším možném termínu mohou ukončit finále Východní konference NHL hokejisté Pittsburghu. Tučňáci vedou v sérii proti Carolině 3:0 na zápasy a pokud Hurikány v úterý opět neuspějí, sezóna jim skončí. Pittsburgh by se tak stejně jako před rokem probojoval do finále soutěže.

Článek

Sérii odstartovali Tučňáci skvěle, po necelých jedenácti minutách vedli o dva góly. Po snížení Laroseho vstřelil v početní výhodě rozhodující gól veterán Boucher. Carolina jen 86 sekund před koncem rovněž v přesilovce korigovala Corvem.

Ve druhém duelu začaly úřadovat největší hvězdy loňského finalisty Stanley Cupu. Jevgenij Malkin ke třem gólům přidal asistenci, kapitán Sidney Crosby při výhře 7:4 jednou skóroval a jednou nahrával.

Dynamické duo Pittsburghu se Carolině nepodařilo zastavit ani doma. Rus Malkin se už v první třetině prosadil dvakrát, gól a asistenci zaznamenal Crosby. Hurikány ještě snížily Samsonovem, ale Pittsburgh nešťastného soupeře třemi góly dorazil. Po výhře 6:2 je jediné vítězství od postupu do finále.

Carolině scházejí góly hvězdného Erica Staala, jehož spolehlivě hlídá bratr Jordan. Hvězda Caroliny v sérii stále čeká na gól. V sobotu měl navíc bilanci tří záporných bodů.

Na vítězství Caroliny si můžete vsadit v kursu 2,45, na výhru Pittsburghu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,3. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,7.

Reklama