Hlavní obsah

Angličanům budou v kvalifikaci MS vzdorovat Kazachstánci

Jasným favoritem sobotního utkání kvalifikace mistrovství světa 2010 v Kazachstánu jsou hostující fotbalisté Anglie. Reprezentanti Albionu zatím své šesté kvalifikační skupině dominují, vyhráli všech pět zápasů. Kazachstán naopak všechny čtyři duely prohrál.

Článek

Angličané mají skvělou ofenzívu, jen Němci (18) nastříleli víc gólů než svěřenci trenéra Capella (16). Anglie ale odehrála o jeden zápas méně. Pětkrát se trefil Wayne Rooney, Capello nemůže počítat se stoperem Manchesteru United RioFerdinandem.

Naposledy Angličané doma porazili Ukrajinu 2:1. Domácí ve Wembley vedli po trefě Crouche, po vyrovnání Ševčenka rozhodl kapitán Chelsea Terry. Ve středu jarní část kvalifikace Anglie završí utkáním proti dalšímu trpaslíkovi Andoře.

Kazachstánci spoléhají na góly Sergeje Ostapenka, který se v kvalifikaci prosadil už třikrát. Nyní doufají, že soupeř po dlouhém cestování a náročné sezóně bude unavený. „Je to dlouhá cesta, ale dobře si pamatujeme, jak dobře v prvním poločase u nás bránili,“ vzpomínal Capello na říjnový duel, který jeho svěřenci po poločase 1:1 vyhráli 5:1.

Na vítězství Kazachstánu si můžete vsadit v kursu 11, na výhru Anglie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,16. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 6,3.

Reklama