Hlavní obsah

Třinec hostí v Tipsport Cupu Znojmo

Soubojem dvou doposud neúspěšných celků Tipsport Cupu je čtvrteční duel mezi Třincem a Znojmem. Domácí Oceláři na úvod letního turnaje utrpěli debakl se Zlínem, poté prohráli ve Vítkovicích po samostatných nájezdech. Znojmo všechny tři své zápasy prohrálo.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Znojmo v Tipsport Cupu stále čeká na bodový zisk - ilustrační foto.

Článek

Třinec si chtěl v Tipsport Cupu otestovat defenzívu, místo toho na úvod tvrdě narazil. Zlín vedl po dvou třetinách 8:1 a domácí posila Tomáš Duba se poroučela z branky po sedmém zásahu. I druhý zápas Třinec prohrál, i když ve Vítkovicích podlehl až po samostatných nájezdech 3:4. Rozhodl veterán Ujčík.

Znojmo sice na úvod Tipsport Cupu vedlo nad obhájcem trofeje z Brna po trefě Kýhose, ve druhé třetině ale Kometa soupeře přejela a čtyřmi góly rozhodla o vítězství. Góly stříleli Dopita, Korhoň, Mojžíš a Erat.

Poté si na Znojmo smlsl Zlín, jenž k výhře 7:2 nasměrovali už v úvodních dvou minutách Důras a Čech. Naposledy Orli podlehli Vítkovicím 2:3. Na gól hostujícího Varaďy sice odpověděli Vyletelka a Ostrčil, pak ale dvěma trefami rozhodl Kvapil.

Na vítězství Třince si můžete vsadit v kursu 1,27, na výhru Znojma vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 7. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 5,2.

Reklama