Hlavní obsah

Plzeň chce po dlouhé době porazit Liberec

S cílem ukončit nepříznivou sérii jdou do nedělního zápasu 4. kola Gambrinus ligy fotbalisté Plzně. Ti už deset zápasů nedokázali porazit Liberec, který se představí ve Štruncových sadech. Severočechům ale nevyšel start nového ročníku, ze tří zápasů mají jen bod.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Kapitán Plzně Pavel Horváth

Článek

Plzeň na úvod sezóny vyhrála 3:2 na Slovácku, pak ale remizovala s Teplicemi a gólem Zehera v 84. minutě prohrála v Ostravě. Proti Liberci může po sté v lize nastoupit Limberský.

Liberec v prvním zápase ročníku jen remizoval se slabým Kladnem, pak si odvezl debakl 1:4 z Mladé Boleslavi a naposledy podlehl doma Brnu 0:1. Nepříliš povzbudivý start před pokračováním Evropské ligy, která Severočechy čeká v týdnu.

Hosté by konečně mohli po dlouhém zranění nasadit špílmachra Papouška, jiné absence by u obou celků neměly hrozit..

V minulé sezóně Liberec doma se Západočechy remizoval 1:1, hostům zachránil bod v 87. minutě Varadi. Úspěšný byl Liberec v jarní části. Góly Nezmara a Dočkala zvítězil v Plzni 2:0.

Na vítězství Plzně si můžete vsadit v kursu 2,2, na výhru Liberce vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,21. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Reklama