Hlavní obsah

Klokani zkusí urvat premiérové vítězství v Mladé Boleslavi

Pět kol a stále žádná výhra. Smutná je bilance fotbalistů Bohemians 1905. Nováček Gambrinus ligy jen třikrát remizoval a v tabulce je až čtrnáctý. V sobotu se představí v Mladé Boleslavi, která poprvé prohrála až před týdnem na Spartě. Středočeši jsou třetí. Za Jabloncem a Brnem.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Ilustrační foto

Článek

Mladá Boleslav v minulém kole sahala po remíze na Spartě, v poslední minutě její naděje zhatil mladíček Václav Kadlec. Předtím svěřenci trenéra Dušana Uhrina mladšího porazili Příbram, Kladno a Liberec, remizovali jen na úvod sezóny na Slavii.

Vršovičtí klokani odstartovali sezónu slibnými remízami s Brnem a na Spartě, stále ale čekají na první vítězství po návratu do nejvyšší soutěže. Bod ještě získali v Olomouci, prohráli s Jabloncem a Plzní.

Domácí nemohou nasadit zraněné Millera a Kalinu, Bohemians mají na marodce Růžičku a Diana. Po dohodě nenastoupí Hrdlička, jehož do Bohemky nedávno uvolnila právě Mladá Boleslav.

Na vítězství Mladé Boleslavi si můžete vsadit v kursu 1,4, na výhru Bohemians 1905 vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,5. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama