Hlavní obsah

Lídr z Jablonce se představí na Spartě

Po reprezentační pauze se opět rozbíhá nejvyšší česká fotbalová soutěž. Lídr Gambrinus ligy se v 7. kole představí na Spartě. Pražané neprohráli devět ligových zápasů v řadě, výhra proti Severočechům by jim v tabulce výrazně pomohla. Svému sobotnímu soupeři by se přiblížili na rozdíl jediného bodu.

Foto: Břetislav Fiala, ČTK

Fotbalisté Jablonce nad Nisou se radují z branky Petra Pavlíka (druhý zleva).

Článek

Sparta už podruhé v sezóně přivítá ligového lídra. Proti Mladé Boleslavi koncem srpna v 5. kole Letenské zachránil mladíček Václav Kadlec, který v poslední minutě vstřelil jediný gól zápasu.

Jablonec je ale v pohodě, sice naposledy remizoval s Příbramí, předtím mu ale body za remízu sebrali jen fotbalisté Českých Budějovic. Na Letné se ale Severočechům hrubě nedaří, prohráli tam třináct z patnácti zápasů.

Trenér hostí Komňacký hodlá od úvodních minut nasadit novou posilu ze Slavie Marka Jarolíma. Počítat nemůže se zraněnými Haurdičem, Klapkou, Loučkou a Vošahlíkem. Sparta postrádá Kladrubského, Bergera, Holendu, Jirouše a Kucku.

Na vítězství Sparty si můžete vsadit v kursu 1,5, na výhru Jablonce vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5,8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,7.

Reklama