Hlavní obsah

Lídr z Vítkovic v extraligové dohrávce hostí mistra

Zajímavou podívanou slibuje úterní dohrávka 12. kola O2 extraligy mezi Vítkovicemi a Karlovými Vary. Domácí v neděli jasně porazili Liberec 4:1, Západočeši si zase v repríze posledního finále odvezli vítězství 3:0 z ledu pražské Slavie.

Foto: Petr Horník, Právo

Radost hokejistů Vítkovic z branky

Článek

Vítkovice jsou příjemným překvapením nového ročníku extraligy. Trenér Alois Hadamczik skvěle poskládal tým, který nyní poráží jednoho soupeře za druhým. Naposledy Severomoravané zdolali Liberec, bez minimálně bodu odešli z ledu jen ve dvou případech. V neděli se navíc do jejich branky vrátil uzdravený reprezentační gólman Štěpánek.

Karlovy Vary po mistrovské sezóně spíše tápají, v neděli se ale vytáhly. Na Slavii uhlídali nejproduktivnějšího hokejistu soutěže Romana Červenku, sami třikrát skórovali a odvezli si vítězství 3:0. Čisté konto vychytal Lukáš Sáblík, který překvapivě dostává přednost před Lukášem Mensatorem. V tabulce jsou Západočeši desátí s 19 body.

Na vítězství Vítkovic si můžete vsadit v kursu 1,72, na výhru Karlových Varů vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,25. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,5.

Reklama