Hlavní obsah

Kladno může opět zdramatizovat boje o udržení, hostí předposlední Boleslav

Výhrou v Karlových Varech na úvod skupiny o udržení se zpět do bojů o setrvání vrátili hokejisté Kladna. Středočeši v pátek přivítají Mladou Boleslav, která má na předposlední příčce náskok pouhých dvou bodů. Celkově je tabulka nebývale vyrovnaná, první a poslední tým dělí pět bodů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Hokejisté Kladna oslavují gól.

Článek

Kladno zvítězilo na ledě mistrovských Karlových Varů 2:1, na gól domácího kapitána Skuhravého odpověděli Kuchler a Patera.

Mladá Boleslav v úterý prohrála v Brně 1:2 po samostatných nájezdech, přitom až do 55. minuty vedla. Pak vyrovnal domácí veterán Dopita, v samostatných nájezdech zařídil bonusový bod Kometě Ludvík. Mladá Boleslav v základní části jen čtyřikrát mimo svůj stadión naplno bodovala.

Mladé Boleslavi se v základní části na Kladno dařilo, bodovala ve všech čtyřech utkáních. Jednou zvítězila za tři body, dvakrát po samostatných nájezdech a až poslední duel na kladenském stadiónu prohrála v prodloužení.

Na vítězství Kladna si můžete vsadit v kursu 1,85, na výhru Mladé Boleslavi vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,12. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama