Hlavní obsah

Kanonýři už titul nezískají, chtějí se rozloučit se ctí

Se zdviženou hlavou se podle slov trenéra Wengera chtějí fotbalisté Arsenalu rozloučit se sezónou. Londýnský klub je v tabulce třetí, když už má nedostižný náskok na Chelsea a Manchester United. V pondělí Kanonýři nastoupí v Blackburnu.

Foto: Gustau Nacarino, Reuters

Dánský útočník ve službách Arsenalu Nicklas Bendtner (vlevo) se raduje z branky.

Článek

Blackburn by už měl mít k dispozici Sambu a Emertona, které trápila zranění. Rád by ukončil sérii čtyř utkání bez vítězství, přestože s postavením v tabulce může být po loňské bitvě o udržení spokojený. Doma navíc dokázal remizovat s Liverpoolem, Chelsea i Manchesterem United.

Problémy s lýtkem trápí fotbalistu Arsenalu Aršavina, zraněné tříslo už v této sezóně nepustí do hry Denílsona. Kanonýři se dokázali vrátit do boje o titul, nepříliš produktivní duben znamenal konec jejich nadějím. V minulém kole Arsenal jen remizoval 0:0 s Manchesterem City.

Oba celky se utkávají už po sto patnácté. Arsenal vyhrál 56, Blackburn 28x. Domácí v Premier League neporazili Kanonýry v posledních sedmi utkáních, z nichž čtyři prohráli. Podzimní vzájemný zápas Arsenal vyhrál jasně 6:2.

Na vítězství Blackburnu si můžete vsadit v kursu 3,49, na výhru Arsenalu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,05. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,19.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama