Hlavní obsah

Jankovičová se v srbském duelu utká s Ivanovičovou

První zápas na prestižním turnaji v Madridu a hned proti krajance. To si možná říkají srbské tenistky Jelena Jankovičová a Ana Ivanovičová. Prvně jmenovaná je turnajovou sedmičkou, mladičká někdejší světová jednička Ivanovičová zase dostala od pořadatelů divokou kartu. V prvním kole měly obě bělehradské rodačky volný los.

Foto: Sang Tan, ČTK/AP

Srbská tenistka Ana Ivanovičová

Článek

Světová čtyřka Jankovičová letos postoupila do třetího kola Australian Open i v Dubaji, v Indian Wells pak nenašla přemožitelku. Ve finále porazila Wozniackou. V Charlestonu a ve Stuttgartu prohrála ve čtvrtfinále. Naposledy v Římě prohrála až ve finále s Martinez Sanchezovou.

Dvaadvacetiletá Ivanovičová je v žebříčku WTA na 42. místě, sezónu zahájila postupem do semifinále v Brisbane a druhým kolem Australian Open. V Miami postoupila do třetího kola, v Římě naposledy prohrála až v semifinále s Martinez Sanchezovou.

Obě tenistky se utkaly osmkrát, v šesti případech zvítězila Ivanovičová. Vítězka námi vybraného zápasu v dalším kole nastoupí proti lepší z dvojice Bartoliová (12-Itálie) - Medina Garriguesová (Španělsko).

Na vítězství Jankovičové si můžete vsadit v kursu 1,47, na výhru Ivanovičové vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,32.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama