Hlavní obsah

Jablonec chce body z Hradce Králové, nováček je nehodlá dát zadarmo

Sezónu zahájili fotbalisté Hradce Králové skvěle. Nováček nejvyšší soutěže porazil v prvním kole mistrovskou Spartu. Od té doby ale Východočeši nezvítězili a pomalu se propadají tabulkou níž. V páteční předehrávce šestého kola se Hradec Králové utká s Jabloncem, který v šestnácti vzájemných utkáních dokázal porazit jedinkrát.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Pavel Drsek (vpravo) z Jablonce a Marcio Ivanildo Da Silva z Apoelu v odvetném utkání Evropské ligy.

Článek

Svěřenci trenéra Kotala mají pět bodů a od posledního Brna je dělí jen dva body. Hradec Králové po vítězství nad Spartou remizoval s Bohemians 1905, pak následovaly porážky na Slovácku a s Plzní. Naposledy si Východočeši přivezli bod po bezbrankové remíze z Českých Budějovic. Zraněný je Hanuš.

Jablonec sice na úvod sezóny porazil Brno 1:0, pak si ale odvezl debakl 1:4 z Olomouce a následovaly remízy s Teplicemi a v Liberci. Sérii nevýrazných výkonů Severočeši prolomili vítězstvím 3:1 nad Bohemians 1905 v posledním kole.

Na vítězství Hradce Králové si můžete vsadit v kursu 3,11, na výhru Jablonce vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,25. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama