Hlavní obsah

Liverpool nehodlá ztratit kontakt s nejlepšími, v Birminghamu musí vyhrát

Neúspěšně odstartovali nový ročník Premier League fotbalisté Liverpoolu. Tradiční klub byl po třech kolech až třináctý. Cestu vzhůru by „Reds“ rádi zahájili již v nedělním souboji na trávníku Birminghamu, v jehož dresu by si debut mohl odbýt Martin Jiránek.

Foto: Phil Noble, Reuters

Liverpoolský manažer Roy Hodgson

Článek

Domácí ale byli po třech duelech překvapivě šestí, když na svém kontě mají pět bodů. V minulém kole ale Birmingham zaváhal. V Boltonu vedl 2:0 a navíc po vyloučení Jaaskelainena hrál přesilovku. Soupeř ale dokázal vyrovnat. Zranění z reprezentace nepustí do hry novou posilu – Bělorusa Aleksandra Hleba.

Liverpool naposledy porazil West Bromwich, jediný gól vstřelil španělský mistr světa Fernando Torres. Zranění ramene si z přípravy reprezentace přivezl Dirk Kuijt, v disciplinárním trestu je Joe Cole. Debut by si mohli odbýt Paul Konchesky a Raul Meireles.

Posledních šest vzájemných ligových utkání skončilo remízou, celkové bilanci 114 utkání dominují hosté. Liverpool vyhrál 56x, Birmingham 29x.

Na vítězství Birminghamu si můžete vsadit v kursu 3,07, na výhru Liverpoolu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,33. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,95.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama