Hlavní obsah

Rozjetou Chelsea čeká v Carling Cupu Newcastle

Úvod ligového ročníku fotbalistům Chelsea vyšel skvostně. Vyhrála všech pět zápasů a před dvojicí pronásledovatelů má již čtyřbodový náskok. Pohodu by si Londýňané rádi přenesli i do Carling Cupu, v němž přivítají Newcastle.

Foto: Jan Koller, ČTK

Fotbalisté Chelsea oslavují jednu z branek na hřišti Žiliny.

Článek

Chelsea je navíc nebývale produktivní, v průměru soupeřům nastřílí přes čtyři góly v zápase. Inkasovala jedinkrát, chybu brankáře Petra Čecha využil Parker z West Hamu. Minulý týden svěřenci trenéra Ancelottiho předvedli svoji třídu v Žilině, kde v Lize mistrů vyhráli bez potíží 4:1. Italský kouč plánuje nasadit několik mladíků, hrát nebudou zranění Terry a Lampard.

Newcastle je v tabulce šestý, naposledy vyhrál na trávníku Evertonu. Jediný gól vstřelil parádní dalekonosnou ranou Hatem Ben Arfa. Premiéru by si měla odbýt letní posila Sol Campbell. Zraněná je brankářská jednička Steve Harper.

Newcastle nezvítězil na Chelsea od roku 1986, všechny čtyři předchozí zápasy v Carling Cupu vyhráli Londýňané. Naposledy to bylo v pátém kole v roce 2006.

Na vítězství Chelsea si můžete vsadit v kursu 1,24, na výhru Newcastlu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 9,6. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 5.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama