Hlavní obsah

Plzeň může vítězstvím v Ostravě překonat historický rekord

Ligový titul fotbalisté Plzně ještě nezískali, připsat si ale v sobotu mohou jeden primát. Pokud zvítězí v Ostravě, překonají rekord v počtu získaných bodů za polovinu soutěže samostatné české soutěže. Nyní jich Západočeši mají na svém kontě sedmatřicet.

Foto: Petr Eret, ČTK

Hráči Plzně se radují z gólu do sítě Brna.

Článek

Ostrava se ale po odchodu trenéra Koubka chytla, zvítězila v Ústí nad Labem vysoko 4:0. Dvakrát se trefil Koukal, jednou Zeher a Frejlach. V tabulce tak Baník poskočil na dvanáctou příčku, před posledním Ústím nad Labem má ale jen tříbodový náskok.

Plzeň sice v Mladé Boleslavi přišla o letošní neporazitelnost, přesto udivuje svojí formou. Ve čtrnácti zápasech vstřelila úctyhodných 40 gólů a před druhou Spartou má devítibodový náskok. V minulém kole svěřenci trenéra Vrby porazili 4:2 Teplice. Dvakrát se prosadil Petržela, po jednom gólu přidali Bystroň a Rezek.

Před rokem Ostrava porazila Plzeň gólem Zehera z 84. minuty, jarní odveta ve Štruncových sadech skončila bezbrankovou rmeízou.

Na vítězství Ostravy si můžete vsadit v kursu 3,11, na výhru Plzně vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,25. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama