Hlavní obsah

Pořád mu to kope! Legendární hráč Barcelony a čerstvý táta vstřelil parádní gól

Kóbe/Praha

Za Barcelonu už nějakou dobu neválí, své fotbalové dovednosti ale neztratil. Andrés Iniesta, který je v současné době hráčem japonského klubu Vissel Kóbe se v utkání s Nagojou blýsknul parádním gólem, kterým dal připomenout dobu, kdy byl postrachem největších evropských velkoklubů.

Foto: Twitter: Andrés Iniesta

Andrés Iniesta slaví svůj gól.

Článek

V 62. minutě se k Iniestovi dostal míč vyražený gólmanem soupeře a bývalý španělský reprezentant bez váhání ukázal, že ze svého umění toho mnoho nezapomněl.

Míč si lehce posunul a napřáhl ke střele, která skončila až za zády gólmana soupeře Mitchella Langeraka. Ten si sice na balon sáhnul, ale vytěsnit jej mimo tři tyče už nedokázal.

Svůj zásah pak se spoluhráči oslavil stylově - před necelými dvěma týdny se mu narodil syn Romeo, a tak došlo na pomyslné kolíbání i cucání palce v ústech, které je pro nejmenší děti charakteristické.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Cuando lo más pequeño se convierte en lo más grande..💛 Bienvenido Romeo!! #celebramoslavida #20/06/2019 #ravapas💫 @andresiniesta8

Příspěvek sdílený Anna (@annaortiz34),Čen 22, 2019 v 12:44 PDT

O pár minut později navíc pětatřicetiletý Španěl přidal další gól, tentokrát z precizně provedené penalty, a svému klubu tak pomohl k divokému vítězství 5:3.

Kromě Iniesty se mezi střelce zapsalo i jiné v Evropě hodně slavné jméno. Spoluhráčem bývalé hvězdy Barcelony je totiž i další veleúspěšný španělský fotbalista David Villa. I on se do utkání zapsal dvěma góly, přičemž jeden byl - stejně jako v případě Iniesty - z penalty.

Reklama