Hlavní obsah

Skandál ve finále MLB! Odvážné modelky chtěly rozhodit nadhazovače, to budete zírat

Washington/Praha

Horké chvíle prožíval během pátého duelu Světové série nadhazovač Houstonu Astros Gerrit Cole. Dvě americké modelky na něj totiž v průběhu nedělního duelu ve Washingtonu vystrkovaly svá poprsí. Viditelně rozhozený baseballista musel na chvíli dokonce požádat o přerušení hry. Obě ženy za své počínání vyfasovaly doživotní zákazy vstupu na všechny stadiony klubů Major League Baseball. Hráči Astros střetnutí ovládli 7:1 a v sérii s Nationals vedou 3:2.

Foto: Sport.cz

Modelky vystrkují prsa na nadhazovače Gerrita Colea během 5. zápasu Světové série.

Článek

Dvě atraktivní modelky Julia Rose a Lauren Summer se na baseball ve Spojených státech už nikdy nepodívají. Instagramové hvězdičky se totiž během pátého duelu Světové série na stadionu Nationals Park ve Washingtonu odhodlaly k nesportovnímu vyrušování nadhazovače Colea.

Modelky si na ostře sledovaný zápas sehnaly místa přesně ve výhledu z nadhazovacího kopce. Když se baseballista Houstonu chystal hodit míč směrem k pálkaři, ženy vyhrnuly svá trička a Colea se snažily rozhodit obnaženými hrudníky.

Záběry se objevily na televizních stanicích a okamžitě začaly kolovat po sociálních sítích. Reakce vedení soutěže na sebe nenechala dlouho čekat. Dívky se už na baseballové stadiony nepodívají, dostaly doživotní zákaz vstupu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

ready for cold weather hbu

Příspěvek sdílený Julia Rose (@its_juliarose),Říj 22, 2019 v 11:59 PDT

Jedna z modelek dopis adresovaný ligou sdílela na sociální síti a doprovodila ho nápisem „whoops". Zdá se, že modelky získaly publicitu, kterou chtěly, a zákaz vstupu je nejspíše tím posledním, co by pohledné atraktivní dívky mrzelo.

Reklama

Související témata: