Hlavní obsah

Poprask na internetu! Wimbledonská vítězka zveřejnila hodně odvážné fotky

Moskva/Praha

Šílenství na internetu! Ruská tenistka a modelka Sofia Žuková, která v roce 2015 vyhrála juniorku ve Wimbledonu, má na svědomí pořádný poprask. Nečekejte ale, že by souvisel s právě probíhajícím grandslamovým US Open. Dvacetiletá kráska totiž zveřejnila na internetu pořádně žhavé foto, kdy je nahoře bez. A fanoušci jsou ve varu. Někteří chválí, další ale dávají tenistce pořádně „za uši".

Foto: Sport.cz

Ruská kráska Sofia Žuková teď tenisem nevydělává, fanoušky dostává do varu jako modelka.

Článek

Talentovaná tenistka se v březnu, tedy v době, kdy se sportovní svět zastavil kvůli pandemii koronaviru, začala víc věnovat kariéře modelky a na Instagramu zveřejnila odhalené fotky. Reakce okolí na odvážný počin blonďaté sexbomby byly hodně odlišné. Mladou Rusku zřejmě rozparádilo, že podepsala smlouvu s Elite Model Management Miami. Pak pustila do světa fotku, kdy má na sobě jen džínové kraťasy. Nahou hruď zakrývají jen její ruce.

„Proč ne," napsala bezstarostný vzkaz vysmátá Žuková k obrázku. „Raději byste měla trénovat, než zveřejňovat nahé fotky," reagoval ostře jeden ze sledovatelů. „Tohle už je příliš. Tohle k vám nesedí," dodal další. A třetí z diskutujících byl asi nejostřejší. „Hrála jste špatně tenis a teď ještě špatně pózujete," zazněl rýpanec na sociálních sítích.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Weather wasn’t too bad today 😜😉

Příspěvek sdílený Sofya Zhuk (@sofya_zhuk),Srp 19, 2020 v 11:01 PDT

Několik hodin po sdílení příspěvku blonďatá Moskvanka odstranila topless obrázek ze své stránky. Nic na tom nezměnilo, že další fanoušci její počin chválili, když ocenili její krásnou postavu. To jen potvrzuje, že by opravdu mohla být modelkou na plný úvazek.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

LIFES A BEACH😉

Příspěvek sdílený Sofya Zhuk (@sofya_zhuk),Zář 2, 2020 v 8:57 PDT

Žuková vyhrála juniorku ve Wimbledonu v roce 2015 a patřila k nejlepším juniorským hráčkám na světě. Její seniorská kariéra ale dosud nebyla tak úspěšná. Na žebříčku WTA byla nejvýše na 435. místě a na žádném grandslamovém turnaji nepřekročila hranici prvního kola.

Reklama