Hlavní obsah

Jacob slibuje běžecké peklo. A vy ho uvidíte

Praha

Peklo? Slibuje ho. Jakub Bína cepoval svěřence v seriálu Zpátky na vrchol. Tři řady dosáhly na internetové televizi Stream.cz celkem přes jedenáct miliónů zhlédnutí. Od středy startuje nový pořad. Ve více jak dvacetidílném seriálu Fast Foot poodhalí tajemství běhu. Naše redakce bude u toho. Každý týden vám přineseme nový díl. I něco navíc. Pouze u nás.

Foto: Archiv Jakuba Bíny

Jakub Bína a hrátky na kolejích.

Článek
Fotogalerie

"Pořad vznikl pro lidi, kteří možná chtějí běhat, ale nevědí jak. Vždy se snažíme o to, aby náš pořad měl náboj a lidem něco přinášel," nechal se slyšet třicetiletý fitness kouč, který nemá daleko k hecování, recesi a také peprnějšímu povzbuzení.

Prostě ‒ pokud chcete výsledky, musíte makat, dřít a na konci ještě přidat.

„Minule běhal Kazma, nyní budou běhat čtyři další. Jedno jméno můžu prozradit, je to Libor ze Sport.cz. Další tři známé osobnosti, které si projdou peklem, zatím prozradit nemůžu. Každopádně můžu slíbit, že v tom Libor nezůstane sám," zůstává zatím tajemný Jakub Bína alias Jacob.

Tři tváře, které vstoupí do seriálu v jeho průběhu, nejsou ještě oficiální, ale my známe jména, která jsou v hledáčku. Pokud dojde opravdu na ty, o kterých víme, stane se patrně běhání pro některé z nich životním mezníkem. Po pestrém tréninku je čeká závěrečná zkouška, téměř běžecká maturita.

„Poběží se tři půlmaratóny a my budeme losovat o to, kdo na jaký půjde. Upozorňuji, že nikdo z našich takzvaných mediálně profláknutých tváří není běžec. Všichni si musí projít náročným drilem. A pokud chcete vědět, jak to vypadá, sledujete nás. Možná se rozběhnete s námi," vzkazuje Jacob.

Zítra u nás najdete video, jak vypadalo první natáčení. A o den později první díl, který rozběhne seriál Fast Foot.

Reklama