Hlavní obsah

Spartu čeká v poháru sešívaná mašina, Brňáky zase kartáč od manželek

Praha

Zatímco sešívaní oslavili třetí titul v řadě, Sparta ztratila body v Liberci a nemůže předstihnout druhý Jablonec. Hořká pilulka pro Fandu, který o sobě říká, že je nejupřímnější z fotbalových příznivců, samozřejmě s rudým srdíčkem. „Za rok musí být titul u nás, už je to moc dlouhé...“ toužebně si přeje náruživý fanoušek, který s vervou glosuje každé kolo fotbalové ligy. Nový díl si poslechněte v přiloženém videu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Lukáš Juliš ze Sparty a Ondřej Kúdela ze Slavie během derby.

Článek

Dvougólové manko Sparta v Liberci smazala, víc už nestihla.

„Oba góly jsme dostali od kluka, kterého jsme pro velký fotbal vychovali na Letné," poukazuje Fanda na Peškovu minulost.

„Naštěstí se Karlsson vrací do bývalé formy a Hložan v ní už zaplať pánbůh trochu je. Takže nakonec s pořádnou klikou vezeme aspoň bod. V létě budeme každopádně potřebovat posílit."

Slavia na oslavu obhajoby rozdrtila Plzeň 5:1. „Letos jsme si mohli chvilku myslet, že můžeme sešívky v boji o titul aspoň prohnat. O to horší je konec, kdy ani nemůžeme říct, že jim koukáme na záda. Protože na záda koukáme Jabkám," kroutí hlavou.

„Plzeň musela být ráda, že to nebylo o sedm. A tahle mašina nás čeká ve středu v boji o pohár. Možná je jediná taktika, kopat všechny balony do háje, uhrát 0:0, a Nita pak holt penalty vychytá," radí Spartě.

Více už Fanda komentuje v novém dílu, třeba o zvláštní motivaci, na niž vsadili v Brně.

Reklama

Související témata: