Hlavní obsah

Hráči Mladé Boleslavi litovali pátého gólu ve své síti

ISTANBUL

Fotbalisté Mladé Boleslavi litovali nejen porážky, ale především pátého gólu ve své síti. Za stavu 4:2 pro domácí totiž ještě měli naději pro odvetu, jenže střela Sabriho jejich ambice rychle srazila. V odvetě by museli vyhrát 3:0, a to se po středečním utkání a poměru sil obou týmů zdá být zcela nemožné.

Článek

Brankáře Pavel Kučera prožil bláznivý zápas. Tvrdil, že velkou ránu jeho týmu způsobila rychlá penalta, která podle jeho slov být neměla. "Půl metru přede mnou skočil, já se ho ani nedotkl, ani míče, ale rozhodčí si nenechal nic vysvětlit," zlobil se gólman.

Ale jinak připustil, že soupeř byl mnohem lepší. "Pět gólů jsem nedostal, ani nemapatuju. Je to strašný a myslím si, že výsledek je pro nás trochu krutý, protože i my jsme měli šance," mínil. "Za stavu 4:2 pro nás vznikla jiskřička naděje, ale ten poslední gól byl zcela zbytečný. V kabině jsme si říkali, že bez něj by se nám domů jelo lépe," lamentoval Kučera.

Útočník Marek Kulič vstřelil stejně jako před týdnem v Oslu gól, který mohl mít velkou cenu. "Výsledek je to děsivý, co si budeme povídat. O půli jsme byli hodně skleslí a za stavu 0:4 jsme si říkali, že to snad ani není možný," líčil. "Jenže oni pak polevili, mysleli si, že se nic nemůže stát a málem jsem je ztrestali. Jenže ta pátá branka naše naděje zase srazila, je to smutný zápas," prohlásil boleslavský kapitán.

Záložník Marek Matějovský se svěřil, že v týmu panuje skleslá nálada. "Takový výsledek jsme opravdu nečekali. Na prostředí jsme ale byli připraveni, i když bylo hodně bouřlivé. Diváci ale neměli na výsledek vliv, spíš za to mohly naše chyby. A těch my dnes udělali hodně, na rozdíl od soupeře," uvedl fotbalista a připomněl, že v závěru jeho tým ještě bojoval o lepší šanci na postup. "Křičeli jsme na sebe, ať dáme třetí gól, Jenže místo toho jsme inkasovali a jsme zcela někde jinde," zlobil se.

Reklama

Související témata: