Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Obhájci už mohou slavit, Hanáci ještě žijí

Praha

Žádná kanonáda, ale jistá partie vedoucí k definitivě. Fotbalisté Plzně zvládli i poslední krůček a tři kola před koncem soutěže slaví čtvrtý mistrovský titul v historii Viktorie. Poprvé se jim podařilo triumf obhájit, nejen proto dva jejich zástupci nechybějí v ideální sestavě 27. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 27. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz

Článek

Výjimečný duel. Plzeň si výhrou 2:0 pojistila titul a zároveň jí poslala Baník poprvé po 50 letech pryč z nejvyšší soutěže... Kapitán Hubník znovu naplnil svoji misi, jednou trefou se na vítězství podílel reprezentant Kolář.

Dvojí zastoupení má už jen Olomouc, která si výhrou 2:1 nad Jabloncem udržela naději na záchranu. K povinným bodům ji nasměroval kapitán Šindelář, vítězný gól připravil záložník Navrátil.

Brankář Zlámal utržil ve vršovickém derby hned dvakrát rány do obličeje, přesto čisté konto udržel. Prestižním derby je také duel Slovácka se Zlínem, smír v něm nastal výrazným přičiněním domácího obránce Rady a hostujícího záložníka Koreše.

Dvěma góly na sebe upozornil brněnský Zoubele, ovšem Zbrojovce v Liberci nestačily. Slovan zvítězil, jednou trefou ke třem bodům přispěl kanonýr Bakoš. V Příbrami potvrdil stoupající formu útočník Néstor z Dukly. A trefou kola je precizní přímý kop teplického Potočného, kterým přidělal starosti Spartě.

Sestava 27. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Zlámal (Bohemians) - Hubník (Plzeň), T. Rada (Slovácko), Šindelář (Olomouc) - Navrátil (Olomouc), Zoubele (Brno), Kolář (Plzeň), Koreš (Zlín) - Néstor (Dukla), Potočný (Teplice), Bakoš (Liberec).

Reklama