Hlavní obsah

Sparta i po derby trénuje v přísnějším režimu, ale bez Kadlece

PRAHA

Ani pondělní vítězství v derby nad Slavií nezmění pro nejbližší dny zpřísněný režim, podle kterého sparťanští fotbalisté mají upravený program už dva týdny. Po úterním tréninku nicméně dostali volno a odpočívat budou také ve středu. Obránce Michal Kadlec si ale svoji pauzu ještě protáhne, protože se v derby zranil.

Foto: ČTK/Roman Vondrouš

Ani vítězství v pondělním derby nepřimnělo trenéra Sparty Bílka (vpravo) k zmírnění přísného režimu

Článek

Sparťané přešli na zpřísněný režim po ligové porážce ve Zlíně a dá se očekávat, že to tak bude platit nejméně do pondělního utkání v Ostravě. "K žádnému zrušení předchozího opatření vedení zatím nesáhlo," uvedl pro ČTK mluvčí klubu Lukáš Přibyl.

Levý obránce Kadlec má v současnosti pauzu, ale do utkání v Ostravě by už zase mohl naskočit. V pondělí podával až do svého střídání v 55. minutě solidní výkon. "Ale už nešlo pokračovat dál. Mám už delší dobu potíže se stehenním svalem na levé noze a tentokrát to překročilo únosnou mez," popsal zranění fotbalista na klubovém webu.

V úterý dopoledne se Kadlec podrobil vyšetření u lékařů letenského týmu. "Byl jsem na sonu i na rezonanci, a tak už vím, že sval by neměl být vážně poškozený. Trénovat začnu nejdéle do konce tohoto týdne," uvedl fotbalista.

Reklama

Související témata: