Hlavní obsah

Argentina si v přípravě zastřílela proti Guatemale

LOS ANGELES

Fotbalisté Argentiny si ve středečním přípravném utkání snadno poradili s reprezentací Guatemaly, které nastříleli pět branek. Dvěma góly se blýskl mladý útočník Realu Madrid Gonzalo Higuan. Utkání se hrálo na neutrální půdě stadiónu Memorial Coliseum v Los Angeles.

Článek

Argentinci brali zápas jako přípravu na olympijský turnaj, a tak se ve výběru kouče Alfia Basileho objevili většinou hráči do 23 let. Dirigentskou taktovku měl na starosti Juan Román Riquelme, jenž chce jako jeden ze starších hráčů v Pekingu také bojovat o obhajobu olympijského zlata.

V dalších zápasech na americkém kontinentu se rozešli smírně účastníci předloňského světového šampionátu USA a Mexiko. Domácí Američané se dvakrát během prvního poločasu dostali do jednobrankového vedení, za Mexičany ale dokázal vždy rychle odpovědět Jonny Magallon.

Výsledky:
Argentina - Guatemala 5:0 (2:0), USA - Mexiko 2:2 (2:1), Honduras - Paraguay 2:0 (0:0), Venezuela - Haiti 1:1 (1:1), Trinidad a Tobago - Guadeloupe 0:0, Jamajka - Kostarika 1:1 (0:0), Bolívie - Peru 2:1 (0:0), Uruguay - Kolumbie 2:2 (1:0).

Reklama

Související témata: