Hlavní obsah

Bizarní červená. Francouzskému kanonýrovi se oslava gólu nevyplatila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přišel, viděl, skóroval... a odešel do šaten. Fotbalista AC Milán Olivier Giroud potvrdil roli žolíka a po pouhých 17 minutách na hřišti vybojoval v ligovém duelu proti Spezii důležité tři body. Vítěznou trefu však oslavil sundáním dresu, za což obdržel druhou žlutou, a tedy i červenou kartu.

Foto: Massimo Paolone, ČTK/AP

Útočník AC Milán Olivier Giroud střílí vítězný gól proti Spezii.

Článek
Fotogalerie

"Mám samozřejmě radost, že jsme vyhráli, ale zároveň mě štve ta červená karta. Zapomněl jsem, že už jsem žlutou dostal." okomentoval situaci Giroud, který vstoupil do sezony ve skvělé formě. Šestatřicetiletý útočník dosud nastoupil do 18 utkání, v nichž si připsal devět branek a čtyři asistence.

"Byl to pěkný gól, hlavně tedy díky asistenci Tonaliho. Body jsme potřebovali, aby se náskok Neapoli ještě více nenavýšil. A vzhledem k náročnosti zápasu jsem se neudržel a prostě jsem si dres sundal. Teď toho lituju. Budu potřebovat tak hodinu na uklidnění," dodal Francouz.

Reklama