Hlavní obsah

Branka last minute rozhodla o další porážce Interu. Byli jsme jako parta slepic, soptil Mancini

Praha/Milán

Krize Interu Milán se prohlubuje. Svěřenci Roberta Manciniho padli potřetí v řadě. Tentokrát ve čtvrtfinále italského poháru nestačili na Neapol a prohráli 0:1. Jediný gól vstřelil Gonzalo Higuaín v 94. minutě. „Byli jsme jako parta slepic. V pěti nedokážeme uhlídat jednoho hráče,“ bědoval italský kouč po utkání.

Foto: Marco Vasini, ČTK/AP

Trenér Roberto Mancini má v současné době v Interu velké starosti.

Článek

Higuaínův gól proti Interu Milán.

O jediný přesný zásah se postaral argentinský forvard ve službách Neapole Higuaín, který v nastaveném čase druhého poločasu po rychle hozeném autu utekl obraně Interu a střelou na zadní tyč poslal svůj tým do semifinále. V něm se Neapol střetne s Laziem.

„Jsem v šoku. Nechápu, jak jsme mohli inkasovat tak hloupý gól. Navíc necelou minutu před koncem," kroutil nevěřícně hlavou Mancini. „Obránci na mě působili jako parta slepic, která nedokáže uhlídat jednoho hráče."

Nejprve FC Turín (0:1), poté Sassuolo (1:3) a nyní Neapol. Nerazzurri v posledních třech duelech skórovali pouze jednou. Proti Neapoli ohrozili soupeřova brankáře Andújara jen dvakrát. A to přitom v přestupovém období přivedli ofenzivní esa Lukase Podolského z Arsenalu nebo Xherdana Shaqiriho z Bayernu, v kádru je také několik dalších reprezentantů z různých koutů světa.

„Myslím, že jsme po celou dobu hráli opravdu dobře. Problémem je, že dostáváme laciné branky, které pramení z našich chyb," konstatoval Mancini.

Reklama

Související témata: