Hlavní obsah

Lindros už trénuje a těší se na návrat

NEW YORK

Návrat hokejového hromotluka Erika Lindrose na led po osmém otřesu mozku je na spadnutí. Útočník Rangers se zranil na konci ledna, ale nyní již trénuje a čeká na 'zelenou' od lékařky Karen Johnstonové. "Řekne: 'Můžeš' a já se okamžitě vrátím," prohlásil. Otázkou je, zda přijde do stejného týmu. Kádr Jezdců má totiž v nejbližší době prořídnout.

Foto: The Cincinneti Enquierer

Eric Lindros se nemůže dočkat návratu na led.

Článek

Lindros se může znovu fanouškům představit už příští čtvrtek v Bostonu, případně o den později v domácím utkání s Washingtonem. Ovšem kdo bude případně v těchto duelech po jeho boku?

Chris Simon možná zamíří do Ottawy, Matthew Barnaby do San Jose, píše list New York Post. O Alexeji Kovaljovovi se zase hovoří v souvislosti s Buffalem, Martina Ručinského prý chtějí v Detroitu, Dallasu i St. Louis. Zájem je podle deníku i o další dva Jezdce - na Petra Nedvěda se ptali v Torontu, na Briana Leetche v Bostonu...

Lindrose to ale od rychlého návratu na led neodrazuje, stejně jako postavení týmu v tabulce NHL. Rangers jsou až dvanáctí a na osmé místo, které zajišťuje postup do play-off, ztrácejí již čtrnáct bodů. "Miluji tuhle hru. Pokud budu mít šanci hrát, nechci ji propásnout," zdůraznil Lindros, který dnes oslavil 31. narozeniny.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články