Hlavní obsah

Baník chce konečně bodovat

S myšlenkou na pomstu za podzimní porážku zamířili do Ostravy fotbalisté pražské Sparty. V tradičně vyhecovaném zápase budou chtít domácí získat první jarní body.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Sparťan Zdeněk Pospěch střílí přes obránce Slovácka Ondřeje Lysoňka.

Článek

Baník svými výkony po zimní přestávce navázal na nepovedený konec podzimu, kdy prohrál poslední dva zápasy loňského roku. Dvě prohry má i nyní: s nepořízenou odjel z Mladé Boleslavi i Liberce a stále tak čeká alespoň na remízu. Kvůli tomu a vinou odložených zápasů tak má Ostrava náskok pouhých čtyř bodů před posledními Blšanami. "Šance máme, trápí nás bohužel opět koncovka," komentoval poslední zápasy Slezanů jejich trenér Pavel Hapal, který dnes bude postrádat Slončíka, Střihavku a potrestaného Hoffmana.

Nijak slavně si ale nevede ani letenský klub. Po prohře s Libercem a remíze v Brně minule konečně naplno bodovali, domácí vítězství 1:0 nad Slováckem ale rozhodně přesvědčivé nebylo. Trenéra hostů Grigu, který dnes možná udělá několik změn v sestavě, ale určitě potěšil návrat Tomáše Sivoka. Kapitán týmu už stihl odehrát utkání za rezervu Sparty, dnes by už mohl nastoupit i v lize, i když zřejmě ještě neodehraje celý zápas.

V utkání dvou týmů s velkými problémy je podle bookmakerů favoritem Sparta, na kterou vypsali kurs 1.95. Myslíte si, že Baník má na to porazit Spartu i podruhé? Pak si vsaďte na domácí s kursem 3.57. A pokud budete zápas sledovat v televizi, můžete si ho zpříjemnit live sázkou u Betandwin.

Reklama