Hlavní obsah

Carolina bude míchat kartami obhájce Stanleyova poháru

, 14. dubna 2006

Ač to tak na začátku týdne nevypadalo, přesunul se vzruch ohledně toho, kdo se dostane do play off ze západu na východ. Ve východní konferenci se totiž nevyhnula zaváhání obhájci Stanleyova poháru. Tampa má dnes i zítra jediného soupeře v Carolině a pro získání klidu by potřebovala alespoň jednou zvítězit.

Článek

Carolina již na počátku sezóny složením svého kádru patřila mezi kluby, o kterých se mluvilo jako o černém koni. Této nálepky se zbavila velmi rychle, když záhy ovládla jihovýchodní divizi. Přestože se po olympiádě zranil jeden z jejích mladších tahounů Cole, dokázala se ještě v&bnsp;útoku posílit. Základní část přesto dohrává výsledkově vzato jenom tak, aby ji nic neohrožovalo a zároveň se nepropadla s formou do hlubin.

Tampa naopak prožila od poloviny března výsledkový vzestup, ačkoli jí delší dobu chyběl v brance Burke. Poslední dva zápasy se ovšem nevydařila ani jednou brankáři, čili lze očekávat, že se o nadcházející dvojzápas podělí. Dnešní hosté mají před pronásledovatelem z Atlanty náskok dvou bodů a dvou vyhraný zápasů, což je pro konečné účtování v tabulce důležité.

Bookmakeři BetAndWin dávají dnes přednost domácímu prostředí. Na Carolinu, které o nic výrazného již nejde, vypsali kurs 1,85. Tampa zde již jednou v probíhající sezóně zvítězila. Dnes si lze na hosty toužící po právu obhajoby v play off vsadit v kursu 3,1.

Reklama