Hlavní obsah

Základní část TS COOL ligy vrcholila, kdo postoupil do playoff?

Praha

Esportová TS COOL liga měla v pátek na programu závěrečné 9. kolo a v něm dalších pět napínavých duelů. Jistotu postupu do vyřazovacích bojů drželo prvních pět hráčů. Zbývalo vyřešit ale dvě poslední tajenky. Kdo si připsal poslední postupovou příčku a kteří dva playeři si zajistili přímý postup do semifinále?

Foto: Playzone.cz

Základní část TS COOL ligy je ve finále. Ilustrační foto

Článek

V úvodním střetnutí pátečního hracího dne se proti sobě postavili sparťanský Caster proti Dalasovi94. DRMiho10 následně vyzval Emerickson ze Sparty. Plzeňský reprezentant v minulém kole ovládl západočeské derby.

O šesté postupové místo se bojovalo na dálku. Vykročit za ním jako první tak mohl šestý RIIJK, kterému výhra měla zajistit účast v playoff.

Tahák večera byl v programu jako předposlední zápas. Seron ze stáje Sampi Jakuba Jankta vyzval viktoriánského T9Lakyho. Vítěz souboje si zajistil přímou účast v semifinále playoff, v tomto klání tedy šlo opravdu o hodně.

V závěrečném střetnutí změřili síly MikiTheGoat z Teplic a MarioOoso99, který mohlještě živit naději na postup do vyřazovací fáze. Jeho osud totiž ležel v rukou MorCaJse.

Výsledky 9. kola FIFA Cool ligy
Caster - Dalas94 0:2
DRMi10 - Emerickson 2:0
MorCaJs - RIIJK 0:2
Seron - T9Laky 2:1
MikiTheGoat - MarioOsso99 2:1

Reklama