Hlavní obsah

Kdo se stane ultimátním hráčem roku? Unikátní soutěž startuje už brzy

Praha

Pátý ročník soutěže Red Bull Ultimátní hráč je za dveřmi. I letos se tuzemští plejeři utkají o titul nejvšestrannějšího gamera. V online turnajích je čekají střety v pěti titulech. Soutěžit se bude v Clash Royale, FIFA 21, CS:GO, League of Legend a Bike Unchained 2. Podnik odstartuje už 23. února a celkový vítěz se podívá na Velkou cenu formule 1.

Foto: @eSuba

Red Bull Ultimátní hráč je unikátní herní soutěž o nejuniverzálnějšího esportového hráče v Česku. Archivní foto

Článek

Red Bull Ultimátní hráč se hraje systémem jeden na jednoho a hráči musí dokázat, že se umí vypořádat s různými formáty. V každé hře musí hráči projít dvěma kvalifikacemi, z nichž nejlepší šestnáctka postupuje do následného finálového turnaje. Vítězové jednotlivých turnajů získají 500 Euro, zásobu energie a ultimátní merchandise.

Není nutné se zúčastnit všech turnajů. Avšak pouze ti, kdo se zúčastní dvou a více turnajů, si zahrají o celkové vítězství a prokáží skutečně svou všestrannost v online hrách. Na své cestě budou hráči průběžně získávat „ultimátní body", ze kterých se seřadí žebříček 8 nejlepších. Ti si to pak rozdají 3. dubna v grand finále o celkového vítěze. Ten získá zájezd pro 2 osoby na závody Formule 1, Sony PlayStation 5 + hru dle vlastního výběru, kredit v hodnotě 300 Euro na Wolt, poukaz v hodnotě 300 Euro na nákup do supergamer.cz, zásobu energie a merchandise tohoto ultimátního turnaje.

Foto: @eSuba

Pátý ročník esportové soutěže Ultimátní hráč se skládá z pěti samostatných turnajů zakončených velkolepým finále.

Každá hra má přiřazeného svého ambasadora, který se stará o její komunikaci a streamování. Diváci tak budou vždy v obraze, co se zrovna děje. Těšit se můžete na známá esportová jména jako Xnapy, Jirka Král nebo Blade.

Kompletní informace společně s registračním formulářem najdete zde.

Reklama

Související témata: