Hlavní obsah

Džeko se málem popral se spoluhráčem na tréninku Wolfsburgu

WOLFSBURG

Bosenský fotbalový útočník Edin Džeko si užil zřejmě vůbec první exces během dvouletého působení ve Wolfsburgu. Třiadvacetiletý útočník se na úterním tréninku dostal do konfliktu s nováčkem v týmu Karimem Zianim a oba kohouty museli odtrhnout až spoluhráči.

Článek

Podle magazínu Kicker rozmíšku rozpoutal ostrý souboj, po němž 193 centimetrů vysoký Džeko hmátl rukama do Zianiho obličeje. O bezmála čtvrt metru menší Alžířan si to nenechal líbit a začal se bránit pěstmi. Dalšímu pokračování rvačky zabránil až rychlý zásah spoluhráčů Misimoviče, Madlunga a Schäfera, kteří od sebe oba zápasníky odtrhli.

Exteplický útočník Džeko se až dosud veškeré negativní publicitě vyhýbal, jen protihráči mu občas vyčítali údajné filmování. Místo toho se koncentruje na fotbal a v Bosně se po loňské vyvedené sezóně změnil v národního hrdinu.

Podle Kickeru není pravděpodobné, že by vedení Wolfsburgu některého z hráčů za rozmíšku trestalo. Klub má totiž mnohem podstatnější starosti. O víkendu podlehl doma Hamburku 2:4, navíc kapitán Josue má poraněný meniskus a po dnešní operaci zmešká minimálně tři týdny.

Reklama

Související témata: