Hlavní obsah

Stárne a chová se jako fracek, glosuje čtvrtý rozvod Matthäuse jeho exmanželka

MNICHOV

Jako nezodpovědný fracek si počíná fotbalová legenda a kapitán německých mistrů světa z roku 1990 Lothar Matthäus (48). Jedna z jeho bývalých manželek, někdejší švýcarská královna krásy Lolita Morenová, tak pro deník Bild reagovala na zvěsti, že i čtvrté Matthäusovo manželství s dvaadvacetiletou ukrajinskou modelkou Lilianou spěje po necelém roce ke krachu.

Foto: www.soccersaints.com

Lothar Matthäus na trávníku vyhrával, v manželství jde však od krachu ke krachu.

Článek

Buď má bývalý kapitán německé fotbalové reprezentace Lotthar Matthäus na ženy smůlu, nebo je na slovech jedné z jeho čtyřech manželek, bývalé švýcarské královny krásy a dnes moderátorky švýcarské televize, Lolity Morenové něco pravdy.

„Býval to korektní muž, ale jak stárne, chová se nezodpovědně jako dítě. Zdá se mi, že si prostě se svým životem neví rady,“ setřela Lolita svého osmačtyřicetiletého manžela, s nímž má sedmnáctiletého syna Lorise.

„Hanba, že se o něho nestará a ani se o něho nezajímá. Vůbec se nenamáhá, aby mu na narozeniny napsal alespoň pár řádků gratulace, letos mu na Vánoce dokonce ani dárek neposlal. Vychovávám ho sama a Lottharovi je úplně jedno, jak vyrůstá,“ rozpálila se švýcarská kráska a přidala i několik podrobností ze vzájemných vztahů s exmanželem. „Když náhodou synovi zavolá, jeho první otázka zní pokaždé stejně: Jak byl podle tebe poslední utkání milánského Interu? Pak se zeptá, zda je v Crans Montaně sníh a tím je jeho konverzace s Lorisem vyčerpána.“

Čtvrtá svatba 

Idol fotbalového Německa Lotthar Matthäus, který za národní tým odehrál 150 zápasů, se loni v lednu oženil počtvrté. S ukrajinskou modelkou a tanečnicí Lilianou, která je o šestadvacet let mladší, se seznámil na tradičním Oktoberfestu v říjnu 2007, za rok a čtvrt se přesně 1. ledna v americkém Las Vegas vzali. Teď je jejich manželství před krachem.

Však také příchod Nového roku trávili odděleně - Matthäus se bavil v Moskvě, jeho mladá manželka ve společnosti svých vrstevníků vášnivě protančila noc v Kitzbühelu. „Prostě se rozcházíme v názorech a proto jsme se rozhodli žít nějaký čas odděleně,“ vysvětloval Bildu Matthäus.

Jeho přátelé  ovšem tvrdí, že velká láska vyhořela a rozvod je jen otázkou týdnů. Mimochodem, pro bývalého hráče Mönchengladbachu, po dvanáct sezón mnichovského Bayernu a po čtyři roky Interu Milán, už čtvrtý v životě ...

Nejprve se totiž Matthäus rozvedl v roce 1992 po jedenáctiletém manželství se svou studentskou láskou Silvií, s níž má dcery Alisu (24) a Violu (22), poté si vzal švýcarskou krásku Lolitu, která mu porodila syna Lorise (17). Po pětiletém manželství se i s ní v roce 1999 rozešel, aby si v roce 2003, kdy trénoval maďarskou fotbalovou reprezentaci, vzal srbskou majitelku jednoho z budapešťských butiků Marijanu. Po pěti letech ale přišel další manželský krach, neboť objektem Lottharova zájmu se stala mladičká Ukrajinka Liliana. I tohle manželství ale vyhořelo...

Reklama

Související témata: