Hlavní obsah

VIDEO: Zešílel? Obránce Bayernu Boateng na tréninku skosil miliardovou posilu Martíneze

Mnichov

Mnichovský velkoklub Bayern Mnichov z něj udělal nejdražší přestup v dějinách bundesligy, při úterním tréninku ale španělskému záložníkovi Javimu Martínezovi pořádně zatrnulo. Jeho kotník si vzal na mušku obránce Jerome Boateng, který svého spoluhráče na promrzlém a těžkém terénu „sundal“ nevybíravým skluzem a způsobil mu lehký šrám.

Zraněný Javi Martínez na tréninku Bayernu Mnichov.

 
Článek

Tvrdost je mu vlastní. Už při předchozím angažmá v Manchesteru City a také nyní v Bayernu Boateng ukazuje, že se žádného souboje nezalekne. Tentokrát však německý fotbalista zavařil svému spoluhráči i trenérovi Heynckesovi. Urostlý stoper si vyšlápl na španělského záložníka a ostrým skluzem mu přebrousil kotník.

Martínez tréninkový proces nedokončil, z hřiště mu museli pomáhat kluboví lékaři. Na první pohled zdálo, že talentovaný Španěl má před sebou dlouhou pauzu, obavy z vážného zranění se však nepotvrdily. Martínez zřejmě bude připravený už v dnešnímu ligovému utkání proti Mönchengladbachu. Těžko usuzovat, jestli posila za 40 miliónů eur, tedy skoro miliardu korun, vyběhne v základní sestavě.

Reklama

Související témata: