Hlavní obsah

Bayern ulovil Kirchhoffa. Obránce Mohuče se připojí k bavorskému týmu v létě

Mnichov

Vedoucí celek německé bundesligy Bayern Mnichov zlanařil do svých řad obránce Mohuče Jana Kirchhoffa. Dvaadvacetiletý stoper však zamíří do bavorského velkoklubu až po skončení této sezóny. Informoval o tom v pátek německý deník Bild.

Foto: Fadi Al-Assaad, Reuters

Trénink fotbalistů Bayernu Mnichov v katarském Dauhá.

Článek

Nadějnému stoperovi vyprší v Mohuči smlouva v červnu tohoto roku a kontrakt s týmem už neprodloužil. Zájem o jeho služby projevil úřadující mistr z Dortmundu a také jeho regionální rival Schalke, rodák z Frankfurtu si ale vybral Bayern, se kterým se dohodl na podmínkách tříleté smlouvy, která se rozběhne v létě.

"Velmi nás těší, že tak mladý a vysoce talentovaný reprezentant do jedenadvaceti let se rozhodl pro Bayern," uvedl pro Bild předseda klubu Karl-Heinz Rummenigge.

Kirchhoff dohraje sezónu v Mohuči, za kterou odehrál 51 bundesligových zápasů. O místo v sestavě mnichovského celku bude bojovat s s Holgerem Badstuberem, Jeromem Boatengem a Brazilcem Dantem.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.