Hlavní obsah

Naštvaný Lewandowski: Nechápu! Slíbili mi přestup, ale bohužel musím zůstat v Dortmundu

Dortmund

V semifinále Ligy mistrů rozstřílel čtyřmi góly Real Madrid, svůj Dortmund dotáhl do finále nejprestižnější klubové trofeje. Robert Lewandowski toužil po přestupu do ještě většího klubu a údajně ho měl od svých šéfů i slíbený, jenže nakonec ho vedení Borussie nepustí, což polský forvard nese velmi nelibě.

Foto: Ina Fassbender, Reuters

Robert Lewandowski (sedmý zleva ve druhé řadě) je stále hráčem Dortmundu. přestup mu šéfové zamítli.

Článek

„Ve druhé půlce sezóny jsem dělal vše pro úspěch Borussie, tak jako vždy. Hrál jsem a dával góly, zároveň jsem věděl, že mi bude povoleno přestoupit," svěřil se deníku Bild 24letý útočník, jenž měl namířeno do Bayernu Mnichov.

„Byl jsem si jistý, že dostanu k přestupu zelenou. Z ničeho nic je ale všechno jinak," divil se polský reprezentant. Už před finále Ligy mistrů bylo jasné, že z Dortmundu přestoupí do Bayernu záložník Mario Götze.

Druhou svoji hvězdu už ale vestfálský klub do Bavorska nepustil. „Jsem nucen tady zůstat. Jsem zaskočen, jak tady se mnou jednají. Nezbývá než akceptovat, že musím zůstat v Dortmundu, " stěžoval si v rozhovoru Lewandowski.

Bývalý útočník Lechu Poznaň má na Westfalenstadionu kontrakt až do června 2014 a momentálně je pravděpodobné, že jej také dodrží.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.