Hlavní obsah

Drsný střet! Fotbalového reprezentanta zbili na ulici do bezvědomí

Hannover

Bývalý dánský reprezentant Leon Andreasen utrpěl v noci na neděli při potyčce vážné zranění hlavy a v bezvědomí byl převezen do nemocnice. Někdejší fotbalista Brém, Mohuče a Hannoveru v bundeslize, který ukončil kariéru v roce 2016, to potvrdil deníku Bild.

Foto: Profimedia.cz

Dánský fotbalista Leon Andreasen v době svého působení v Hannoveru.

Článek

Co se vlastně stalo?

Kolem druhé hodiny ranní se 34letý někdejší defenzivní záložník či obránce dostal do sporu s několika muži poté, co se zastal jedné ženy. Místo toho, aby se situace uklidnila, však konflikt naopak eskaloval a jeden z útočníků udeřil Andreasena zezadu do hlavy.

Bývalý profesionál a dvacetinásobný dánský reprezentant ztratil vědomí, upadl na zem a začal silně krvácet. Do nemocnice ho dovezl přítel. Lékaři ránu sešili, hannoverská policie Dána vyslechla a byl propuštěn domů. Tam si však začal znovu stěžovat na zdravotní problémy a nová prohlídka odhalila prasklinu lebeční kosti.

Není to první případ pouličního násilí, do něhož se Andreasen připletl. V roce 2009 při potyčce udeřil muže a byl odsouzen k podmínečnému trestu odnětí svobody v trvání 30 dnů, připomíná Sportbuzzer.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.