Hlavní obsah

Most zahájil přípravu fyzickými testy, dorazil i Vozábal

MOST

Fotbalisté Siadu Most vyběhnou k prvnímu společnému tréninku až v pondělí, ale už ve čtvrtek se polovina kádru sešla, aby podstoupila fyzické testy v Ústí nad Labem. Mezi vybranými hráči už byl také Martin Vozábal, jehož přestup ze Slovácka však není stále uzavřen, naopak chyběli Jiří Novotný s Tomášem Pilařem, kteří jsou na odchodu. V pátek absolvuje testy druhá polovina mužstva.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Až na možný příchod Vozábala a odchod dvou bývalých opor zatím mostečtí činovníci velké změny v hráčském kádru nechystají. "Zatím pracujeme na příchodu Vozábala a věříme, že do konce příštího týdne budeme mít jasno. Do přípravy se zapojí také několik hráčů, kteří byli dosud na hostování v Blšanech," uvedl ředitel klubu Emil Boukal, podle které se podařilo prodloužit až do léta hostování jabloneckého Jiřího Krejčího.

Stěžejní část herní přípravy čeká na fotbalisty v rámci turnaji Tipsport Cup, jehož jedna ze skupin se hraje právě v Mostu. "Letošní zimní příprava bude podobná jako loni, i v podobných podmínkách," řekl pro klubový web trenér Zdeněk Ščasný.

Pro hráče prý nechystá dril v běžecké stopě s lyžemi. "Pouze hřiště, míče a věci, které k zimní přípravě patří. Běžky už ne - stačila mi zkušenost s Kennedym Chihurim ve Viktorce Žižkov," zavzpomínal kouč na fotbalistu ze Zimbabwe.

Reklama

Související témata: