Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Sešívaní zmákli derby i ve víru oslav. Klokany spasil mazák

Praha

Během týdne prožívají již třetí oslavu, přesto i poslední zápas v mimořádně úspěšné sezoně zvládli. Sešívaní těsně před mistrovskou korunovací porazili v derby Spartu a dva rozjásaní šampioni také figurují v ideální sestavě 5. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Tři zástupce dodala Mladá Boleslav, která je stále ve hře o pohárovou Evropu.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 5. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Ne že by nebyli oslavami lehce zmožení, přesto derby nevypustili a rivala zdolali. Svou nezdolnost znovu demonstroval obránce Coufal, výtečnou formu z konce ročníku potvrdil záložník Masopust.

Baník je stále ve hře o Evropu díky gólu explzeňského stopera Procházky, který překonal svého bývalého spoluhráče Kozáčika. Liberec tak smutní, v derby jeho osud zpečetil jablonecký obránce Holeš.

V bitvě o Evropu se v Ostravě představí Mladá Boleslav. Proti Zlínu si zahrávala, ale odvetu a postup nakonec zvládla. Jako žolík jí pomohl mazák Matějovský, střelecky se prosadil Přikryl a obranu držel Hájek.

Hrdinou skupiny o záchranu se stal kapitán Bohemians. Klokany již podruhé spasil matador Jindřišek, proti Opavě v infarktovém čase 90.+5... Příbrami tak nestačilo, že Matoušek proměnil proti sestupující Dukle dvě penalty. Dvě trefy si připsal také Sadílek ze Slovácka.

Sestava 5. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Kozáčik (Plzeň) - Coufal (Slavia), Procházka (Ostrava), Hájek (Mladá Boleslav), Holeš (Jablonec) - Masopust (Slavia), Matějovský (Mladá Boleslav), Jindřišek (Bohemians), Sadílek (Slovácko) - Matoušek (Příbram), Přikryl (Mladá Boleslav).

Reklama