Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Hrdinů na dvě jedenáctky, car Kolja znovu v ráži

Praha

Střelci se odvázali a také v dalších formacích se našlo výjimečných výkonů tolik, že by tentokrát vydaly klidně na dvě jedenáctky. Vévodí jim kanonýr Komličenko, který samozřejmě nechybí v ideální sestavě 7. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Tři hráče dodala mistrovská Slavia, přestože proti Bohemians šetřila prakticky celou základní jedenáctku.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 7. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz.

Článek

První garnituru šetřili na odvetu s Kluží, přesto vršovické derby jasně vyhráli. Sešívané nakopl Hušbauerův lahůdkový gól z přímého kopu, v šestnáctce soupeře si pak zařádili stopeři Frydrych a Kúdela. Proti Opavě ožila Plzeň, v její sestavě se blýskli Čermák a Kovařík.

Liberec se vytáhl proti Spartě, dva góly jí vstřelil Malinský. V Mladé Boleslavi po čase znovu udeřil král střelců minulé sezony Komličenko. Českým Budějovicím nasázel čtyři góly!

Příbram překvapivě hladce porazila Jablonec. Dvě branky si připsal Michal Škoda, v ráži byl také mazák Rezek. Olomouc proti Teplicím podržel brankář Reichl, se Slováckem zaválel De Azevedo z Baníku.

Sestava 7. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Reichl (Olomouc) - Frydrych (Slavia), Kúdela (Slavia), Kovařík (Plzeň) - Malinský (Liberec), Čermák (Plzeň), Hušbauer (Slavia), De Azevedo (Ostrava) - Rezek (Příbram), Komličenko (Mladá Boleslav), Michal Škoda (Příbram).

Reklama