Hlavní obsah

Hejkal mizerný start do ligového jara zatím ustál

Teplice

Trenér musel mít nahnáno. Fotbalisté Teplic v ligové tabulce stále víc zabředávají do skupiny o záchranu, na barážové příčky mají k dobru už jen čtyři body. Ve středu se proto sešlo představenstvo klubu. Navzdory mizerným výsledkům Stanislava Hejkala na lavičce zatím podrželo.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Teplic Stanislav Hejkal během utkání se Slavií.

Článek

Podzim za moc nestál, začátek jara je ještě horší. Žlutomodří po povedené zimní přípravě nezvládli domácí zápas se Sigmou Olomouc (1:3) ani utkání v Karviné (0:3).

Jejich situace už je vážná.

"Výsledky a především hra jsou naprosto neuspokojivé, což je pro nás velké zklamání. Bohužel nastalý vývoj vůbec neodpovídá průběhu přípravného období," láteří Pavel Šedlbauer, předseda představenstva FK Teplice.

Vedení klubu kritickou situaci od pondělí intenzivně řešilo.

"Trenér a realizační tým má i nadále naši důveru, ale je nutné mnohem větší nasazení a bojovnost týmu. Zlepšit se musí také přístup k utkání, který momentálně neodpovídá kvalitě týmu," zdůrazňuje v komuniké ředitel klubu Petr Hynek.

Teplice v sobotu v dalším ligovém kole hostí Liberec. Pro kouče Hejkala jde nejspíš o poslední šanci, jak zachránit sebe i stávající realizační tým...

Reklama

Související témata: